Քաղցր ճանապարհ դեպի առողջություն․ Gluten Free Bakery
Խոհարարական աշխարհում կա համերի և բույրերի մեծ բազմազանություն: Այնուամենայնիվ, երբեմն համեղ ուտեստները վայելելու ճանապարհը կարող է բարդանալ՝ ելնելով սննդակարգի տարբեր սահմանափակումներից: Նման մարտահրավերներից մեկը գլյուտենի հանդեպ անհանդուրժողականությունն է։ Հացազգիների՝ ցորենի, գարու, տարեկանի և այլ հատիկեղենի կազմում առկա սպիտակուցը, որը գլյուտեն է կոչվում, կարող է անցանկալի խնդիրների պատճառ դառնալ այն մարդկանց համար, որոնք գլյուտենի հանդեպ զգայունակություն […]